Jouw supply chain toekomst

Niemand wordt er blij van, maar het is helaas een fact of life: dezer dagen wordt ons levensritme voor een niet onbelangrijk deel bepaald door de regelmatig terugkerende persconferenties van de minister-president. Daar wordt duidelijk hoe we als samenleving de komende periode verder kunnen. Als individu heb je daar weinig invloed op, het enige wat je kunt doen is zo goed mogelijk de adviezen opvolgen die deskundigen geven.

Maar je kunt natuurlijk wel richting geven aan je eigen toekomst. Want ondanks alles draait de wereld door, het voorjaar en de zomer laten zich niet tegenhouden. Zoals de beroemde schilder David Hockney het onlangs uitdrukte: Do remember they can’t cancel the spring.

Je kunt afwachten hoe de dingen zullen lopen, maar je kunt ook iets doen. Verder werken aan je eigen ontwikkeling, zorgen dat je volledig up-to-date blijft op jouw vakgebied, de supply chain. En wij kunnen je daarbij helpen, ook nu. Want Virtual Instructor Led Training (VILT) bijvoorbeeld is niets nieuws voor ons. Deze virtuele klassikale training - waarbij deelnemers online verbinding en interactie hebben met elkaar en met de trainer – bieden wij al jaren aan, we hebben er veel ervaring mee.

Maar misschien werk je liever rustig in je eigen tempo? Ook dat kan bij ProQua: je volgt dan een e-learningcursus waarbij het studiemateriaal bij je thuisbezorgd wordt en je 24/7 online toegang krijgt tot een prep-zone. Vragen stellen aan de docent kan via e-mail, telefoon of video call.

Alle APICS-cursussen kun je bij ons online volgen. Wanneer kun je starten?


Het enige wat jij hoeft te doen is: de stap zetten en je aanmelden. Jij bepaalt nog steeds je toekomst.

Meer info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem rechtstreeks contact met ons op via 0031-73 6218548

Mei 2020
Maria Benen,
ProQua

Het zorgeloze jaar 2020

Wordt 2020 een zorgeloos jaar?

Een jaar waarin alle spanningen in de wereld verdwijnen, een jaar waarin mensen alleen nog maar van elkaar zullen houden, het jaar waarin de klimaatcrisis opgelost wordt?
We zijn van nature optimistisch, maar we twijfelen.

Wordt 2020 een zorgeloos jaar voor jou? Kijk, dat is een heel andere vraag. In je eentje los je de wereldproblemen niet op, maar je hebt wel invloed op je directe omgeving.

Je kunt extra attent zijn voor je naasten. Meer tijd besteden aan mensen die het verdienen. Meer van dingen genieten. Iets meer aandacht schenken aan gezond leven misschien? En je werk, dat is toch ook belangrijk? Valt daar nog iets te verbeteren? Oh, er valt altijd iets te verbeteren. Dat is de wijze les die wij geleerd hebben. Het kan altijd soepeler, efficiënter en inderdaad, zorgelozer.

We geven je één tip. We zouden er meer kunnen geven, maar we laten het bij deze ene. Denk er eens rustig over na en vraag je af: wordt mijn leven hier op een of andere manier wat zorgelozer door? Nou, als je toch al van plan was een APICS-certificaat te halen, dan maakt onze Virtual Instructor Led Training VILT je leven echt wel aangenamer. Niet meer in de auto (en files) om een training te volgen, maar achter je eigen computer op een afgesproken moment. Met de instructeur live voor je, op je scherm. Dat is toch prettig en efficiënt? Bovendien: zo studeren doet het klimaat geen kwaad.

We wensen jou en iedereen die je dierbaar is een zorgeloos 2020 toe.

Januari 2020
Maria Benen,
ProQua

APICS Training

Internationaal Gecertificeerde Supply Chain opleidingen

Jij bepaalt hoe je studeert

Wij bieden onze APICS opleidingen aan in diverse studievarianten. Keuze bieden is nl. voor ons heel logisch. Want niet iedereen studeert in hetzelfde tempo of vindt het prettig om in de avonduren lessen te volgen na gedane arbeid. Bij Proqua bepaal jij zelf hoe je je klaar gaat stomen voor het APICS examen.

Lees meer over onze studieopties

 

ProQua is...

De specialist in supply chain training. Wij zijn aanbieder van de hoogwaardige APICS opleidingsprogramma’s. Internationaal erkende supply chain studies die er wereldwijd toe doen, met industry acceptance en die meerwaarde opleveren voor jou en je organisatie.

Wij bieden onze trainingen via open inschrijving, zelfstudie, seminars, en InCompany trajecten aan, in Nederland en in Europees verband, met gekwalificeerde en ervaren docenten.

ProQua is de specialist in supply chain training en sinds meer dan 30 jaar de keuze voor vele bedrijven.

ProQua voor APICS Certification

Waarom ProQua

  • Keuze uit diverse studieopties
  • Opstartlocaties  verspreid door heel Nederland
  • Gekwalificeerde en ervaren trainers
  • Eigen APICS Boek- en Examenservice
  • Hoge slagingscijfers
  • APICS maintenance activiteiten
  • APICS Premier Partner in Nederland