Het zorgeloze jaar 2020

Wordt 2020 een zorgeloos jaar?

Een jaar waarin alle spanningen in de wereld verdwijnen, een jaar waarin mensen alleen nog maar van elkaar zullen houden, het jaar waarin de klimaatcrisis opgelost wordt?
We zijn van nature optimistisch, maar we twijfelen.

Wordt 2020 een zorgeloos jaar voor jou? Kijk, dat is een heel andere vraag. In je eentje los je de wereldproblemen niet op, maar je hebt wel invloed op je directe omgeving.

Je kunt extra attent zijn voor je naasten. Meer tijd besteden aan mensen die het verdienen. Meer van dingen genieten. Iets meer aandacht schenken aan gezond leven misschien? En je werk, dat is toch ook belangrijk? Valt daar nog iets te verbeteren? Oh, er valt altijd iets te verbeteren. Dat is de wijze les die wij geleerd hebben. Het kan altijd soepeler, efficiënter en inderdaad, zorgelozer.

We geven je één tip. We zouden er meer kunnen geven, maar we laten het bij deze ene. Denk er eens rustig over na en vraag je af: wordt mijn leven hier op een of andere manier wat zorgelozer door? Nou, als je toch al van plan was een APICS-certificaat te halen, dan maakt onze Virtual Instructor Led Training VILT je leven echt wel aangenamer. Niet meer in de auto (en files) om een training te volgen, maar achter je eigen computer op een afgesproken moment. Met de instructeur live voor je, op je scherm. Dat is toch prettig en efficiënt? Bovendien: zo studeren doet het klimaat geen kwaad.

We wensen jou en iedereen die je dierbaar is een zorgeloos 2020 toe.

Januari 2020
Maria Benen,
ProQua

ProQua voor APICS Certification

Waarom ProQua

  • Keuze uit diverse studieopties
  • Opstartlocaties  verspreid door heel Nederland
  • Gekwalificeerde en ervaren trainers
  • Eigen APICS Boek- en Examenservice
  • Hoge slagingscijfers
  • APICS maintenance activiteiten
  • APICS Premier Elite Partner