Cursus Logistiek

Volg je Logistieke opleiding bij ProQua

Logistieke Trainingen bij Proqua: Studeren zoals jij wil voor een scherpe all-in prijs

Kan jouw logistieke loopbaan een boost gebruiken? Volg dan een van de internationaal gecertificeerde opleidingsprogramma bij Proqua, dé supply chain trainer van Nederland. Bij ons studeer je op de manier die het beste bij jou past voor een aantrekkelijke all-in prijs.

ProQua is een particulier opleidingsinstituut. Sinds 29 jaar een gevestigde naam in de wereld van logistieke trainingen. Officieel APICS partner voor Nederland. In ons cursusaanbod hebben we diverse HBO opleidingen logistiek die de cursist opleiden tot management functies, maar ook een MBO opleiding logistiek medewerker.

Onze opleidingen logistiek volg je naast een baan, of bijv. in een omscholingstraject. De studieopties die we je bieden sluiten aan bij de diverse leerstijlen die mensen prefereren. Deze logistieke trainingen kunnen daarnaast ook goed gevolgd worden in combinatie met het privéleven.

Met een wereldwijd goed bekend staande logistieke opleiding, incl. internationaal certificaat en titel, trek je altijd de aandacht van werkgevers.
Dus als je carrière stagneert of als je doorgroeimogelijkheden beperkt blijken, onderneem dan actie. Benut de energie die in je zit en accepteer niet dat anderen je links en rechts voorbijstreven. Zet voor jezelf een nieuwe koers uit. Vergroot jouw impact in je bedrijf of op je afdeling. Revitaliseer je kennis en je vaardigheden. Volg daartoe de juiste cursus logistiek en zorg dat je CV (weer) competitief wordt. Word één van die hoogopgeleide professionals waarop de branche met smart zit te wachten.

Wij bij ProQua bieden je daartoe logistieke trainingen die er wereldwijd toe doen met ervaren en gediplomeerde instructors.

Het volgen van een logistiek cursus naast je drukke baan laat zien dat je bereid bent om te investeren in jezelf en dat je over de daadkracht beschikt om een studie met succes af te ronden.

Jij bepaalt hoe je studeert bij ProQua

Wij bieden onze opleidingen logistiek aan in een groot aantal studievarianten. Dat is voor ons vooral heel logisch. Want niet iedereen studeert in hetzelfde tempo of vindt het prettig om klassikaal lessen te volgen. Bij Proqua bepaal je zelf hoe je je klaar wil stomen:

  • klassikaal, zelfstudie of alleen de examentraining?
  • overdag, 's avonds of in het weekend?
  • individueel of samen met collega's (op locatie in jouw bedrijf)?

Onze studieadviseur helpt je graag om de juiste keuze te maken. Bel of mail ons voor een gratis advies: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 073-6218548

All-in prijzen. Dus geen verrassingen achteraf. Bij Proqua houden we van duidelijkheid vooraf. Je weet precies wat je bij ons krijgt en wat je logistiek opleiding je gaat kosten.

Op diverse momenten per jaar starten we met klassikale bijeenkomsten Klik hier voor de actuele planning.

Vragen over onze opleidingen logistiek?

Proqua vertelt je graag meer over haar opleidingsprogramma’s.
Je kunt ons bellen (073-6218548) of mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Of maak gebruik van het bel-me-terug-formulier, zodat we jou kunnen bellen.

ProQua voor APICS & ELA Certification

Waarom ProQua

  • Keuze uit diverse studieopties
  • Opstartlocaties  verspreid door heel Nederland
  • Gekwalificeerde en ervaren trainers
  • Eigen APICS Boek- en Examenservice
  • Hoge slagingscijfers
  • APICS maintenance activiteiten
  • APICS Premier Partner in Nederland