APICS Maintenance

Over APICS Maintenance

APICS vindt het actueel houden van supply chain kennis heel belangrijk. Ze hebben daarvoor aan APICS gecertificeerden een maintenance plicht opgelegd. In intervalcycli van 5 jaar moet men 75 punten hebben verdiend om de APICS Certified status te verlengen.
Er zijn talloze manieren om die punten te verzamelen. (zie het maintenance bulletin)
ProQua,als erkende APICS partner, heeft het al jaren geleden als enige APICS opleider in Nederland, vanzelfsprekend gevoeld om m.n. haar oud- cursisten een platform te bieden om maintenance punten eenvoudig te kunnen behalen en hen daarbij tevens op de hoogte te houden van nieuwe trends en ontwikkelingen in de logistiek/ supply chain.

Maintenance made easy

Het Doel is de APICS Alumni vereniging in Nederland en een open platform voor relevante - en waardevolle supply chain kennis. ProQua heeft in 2005 Het Doel opgericht en is nog steeds de drijvende kracht achter dit Logistici Platform.

Via symposia, lezingen, bedrijfsbezoeken en denktankmeetings bieden we logistieke professionals de mogelijkheid om een degelijk netwerk op te bouwen, kennis te maken met de nieuwste supply chain trends, en te leren van collega’s.

Bij iedere activiteit ontvang je een deelname certificaat; te gebruiken voor APICS Maintenance of je persoonlijke ontwikkelingsportfolio. Maintenance verantwoordelijkheid ligt natuurlijk in eerste instantie bij jezelf. Wij van het Doel en ProQua helpen je daarbij echter graag op weg met onze activiteiten.

Je kunt ons bellen (073-6218548) of mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of maak gebruik van het bel-me-terug-formulier zodat wij jou kunnen bellen.

ProQua voor APICS Certification

Waarom ProQua

  • Keuze uit diverse studieopties
  • Opstartlocaties  verspreid door heel Nederland
  • Gekwalificeerde en ervaren trainers
  • Eigen APICS Boek- en Examenservice
  • Hoge slagingscijfers
  • APICS maintenance activiteiten
  • APICS Premier Elite Partner

 

Supply Chain Management Now