APICS CSCP

CSCP is de opleiding voor supply chain managers

Internationaal gecertificeerde training op Bachelor+ niveau, voor brede inzetbaarheid in supply chain management. Sinds de introductie in 2006 al 20.000+ CSCP gediplomeerden in 82 landen.

Introductie

Bedrijven en industrie kennen momenteel een heel sterke wereldwijde onderlinge vervlechting. Hele supply chains staan met elkaar in verbinding maar ook in concurrentie. Een goed afgestemde en -georganiseerde keten is dan ook van wezenlijk belang voor de winstgevendheid van een bedrijf. De vraag naar professionals die het bedrijf hierin kunnen versterken is dan ook groot.

De APICS CSCP opleiding verschaft cursisten de kennis en inzichten om daarin van betekenis te kunnen zijn voor een bedrijf. Je leert hoe je productie- en distributieprocessen beter kunt integreren en besturen. Met als resultaat een positief effect op doorlooptijden, voorraden, productiviteit en winstgevendheid.
In de CSCP opleiding wordt tevens aandacht besteed aan duurzaamheid en leer je meer over de wereldhandelsstromen en verdragen.
Jij bepaalt mede of jouw bedrijf een blijver is en jouw baan dus daarmee ook.

CSCP richt zich voor 80% op externe relaties (klanten en relaties met leveranciers)  en voor 20% op de coördinatie van interne processen. Het is de training voor iedereen die veel met leveranciers en/of klanten samenwerkt. Het gaat hier om supply chain samenwerking.
Je kunt op meerdere momenten per jaar bij ons starten met de APICS CSCP opleiding op diverse goed bereikbare locaties in Nederland.

Doelgroep van APICS CSCP

Managers voorraadbeheer & planning, inkoop, materials management, distributie, transport, productie & -planning, consultancy, ICT, supply chain engineers
De actualiteit van het programma en het bijbehorende lesmateriaal en examen, worden gegarandeerd door APICS. Je ontvangt van ons de meest up to date versie van het studiemateriaal.

Aanmelden CSCP

Meld je bij ProQua aan voor APICS CSCP de internationale supply chain opleiding HBO + niveau, voor Supply Chain professionals. Want met een CSCP kwalificatie creëer je de basis voor een (internationale) SCM carrière.
Je kunt ons bellen (073-6218548) of mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of maak gebruik van het bel-me-terug-formulier zodat wij jou kunnen bellen.

Uitvoerige informatie APICS CSCP informatie vind je in onze brochure

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in APICS CPIM | APICS CLTD | ELA ESLog

ProQua voor APICS & ELA Certification

Waarom ProQua

  • Keuze uit diverse studieopties
  • Opstartlocaties  verspreid door heel Nederland
  • Gekwalificeerde en ervaren trainers
  • Eigen APICS Boek- en Examenservice
  • Hoge slagingscijfers
  • APICS maintenance activiteiten
  • APICS Premier Partner in Nederland