Supply Chain management Opleiding

APICS CSCP supply chain training voor meer kennis en succes in je carrière

Het Engelse begrip Supply Chain Management wordt in het Nederlands ook wel ketenlogistiek genoemd.

In de supply chain moet je heel goed kunnen samenwerken met andere disciplines. Je moet bij je beslissingen als manager rekening houden met de belangen van alle betrokken partijen.
Hier enkele voorbeelden van conflicterende doelstellingen in de supply chain.

Supply Chain Opleiding volgen in Nederland bij ProQua

APICS CSCP de beste, wereldwijd de meest bekende, supply chain training om je know how en je vaardigheden te verbeteren. Die kunnen wij je bieden in diverse studievarianten.
Wij zijn een erkend APICS partner. Onze trainers zijn APICS master instructors. We bieden compacte studieprogramma’s die onafhankelijk van ons, als opleidingsinstituut, worden geëxamineerd. Bekend en gewaardeerd door werkgevers. Goed te volgen als studie naast je baan.

Met lezingen en bedrijfsbezoeken helpt onze kennis- en netwerkclub Het Doel je jouw expertise uit te breiden en nog beter samen te werken in jouw supply chain.

Zoek je een andere opleiding supply chain management? Dan zijn dit wellicht relevante trainingen voor je: APICS CPIM, CSCP, CLTD, Lean, ESLog, EJLog.

Aanmelden voor een cursus Supply Chain management

Je kunt ons bellen (073-6218548) of mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of maak gebruik van het bel-me-terug-formulier zodat wij jou kunnen bellen voor een persoonlijk gesprek.

ProQua voor APICS Certification

Waarom ProQua

  • Keuze uit diverse studieopties
  • Opstartlocaties  verspreid door heel Nederland
  • Gekwalificeerde en ervaren trainers
  • Eigen APICS Boek- en Examenservice
  • Hoge slagingscijfers
  • APICS maintenance activiteiten
  • APICS Premier Elite Partner