Cursus Leidinggeven

Clear Leadership

Clear Leadership is een internationaal erkend en wetenschappelijk onderzocht programma. Een cultuur- en leiderschapsprogramma dat haarfijn inspeelt op cruciale eigenschappen. Het leert je om maximaal gebruik te maken van ervaringen, expertise en inzichten van klanten, collega's, medewerkers en andere betrokkenen.

Lees meer...

Cursus Time Management van ProQua

Mensen krijgen het tegenwoordig steeds drukker op het werk. Je zult het zelf ook wel eens meegemaakt hebben dat de dag veel te kort leek omdat je zoveel werk moest verrichten. Deze module is bedoeld om jou en anderen te helpen bij het managen van de tijd.

Lees meer...

Training Conflicthantering | 1-daagse training van ProQua

Conflicten in de werksituatie kunnen een grote impact hebben op het werk en uiteindelijk het product. Ze werken remmend op de samenwerking en de werksfeer. Dit kan een sneeuwbaleffect hebben op het team, de afdeling en zelfs op de gehele organisatie. Om te voorkomen dat conflicten een aanslag doen op de effectiviteit en efficiëntie van de organisatie, kan men er maar beter op de juiste wijze mee leren omgaan en ze oplossen.

Lees meer...

Vergadertechnieken

Een goede vergadering kan de productiviteit van een team verhogen, of de effectiviteit van horizontaal overleg vergroten. Door met een groep bij elkaar te komen, heeft iedereen de kans het werkproces te beïnvloeden, over problemen te praten en ideeën uit te wisselen. Als iedereen kan participeren dan kunnen de deelnemers invloed op de gang van zaken hebben. Een vergadering bijwonen kan plezierig zijn of juist heel vervelend en frustrerend. Het kan onproductief en tijdverspillend zijn. In het bedrijfsleven wordt veel vergaderd. Niet altijd even zinvol. Vaak ontbreekt inzicht in de functie van en de aanleiding tot de vergadering. Deze opleiding verschaft inzicht in het voorbereiden, structureren en sturen van vergaderingen.

Lees meer...

ProQua voor APICS & ELA Certification

Waarom ProQua

  • Keuze uit diverse studieopties
  • Opstartlocaties  verspreid door heel Nederland
  • Gekwalificeerde en ervaren trainers
  • Eigen APICS Boek- en Examenservice
  • Hoge slagingscijfers
  • APICS maintenance activiteiten
  • APICS Premier Partner in Nederland