ESLog Opleiding bij Proqua

European Senior Logistician

Europees gecertificeerde, Nederlandstalige, Supply Chain Opleiding op HBO+ niveau. Het ELA ESLog senior programma is er voor iedereen die logistieke, supply chain processen wil managen en die leiding geeft aan medewerkers in zowel productie als distributiebedrijven.

Introductie

Spaghetti, tandpasta, hondenvoer, scheerapparaten hebben een ding gemeen: ze ontstaan niet in de schappen van de winkel. Dankzij gespecialiseerde logistiek en doordachte supply chains worden ze gemaakt en bereiken ze de klant. Dat voor deze processen goed gekwalificeerde en ervaren logistieke professionals nodig zijn met de juiste kennis moge duidelijk zijn.

Je bent op zoek naar meer verbreding en verdieping van je kennis en je wilt die opleiding gaan volgen naast je werk. Je wilt bij voorkeur in groepen zitten met gelijkgestemden voor wat betreft  leeftijd en beroepsachtergrond en je wilt een docent met ervaring op logistiek terrein die weet waar hij het over heeft.
Is de groepstraining voor jou tevens de basis voor de uitbouw van je logistieke netwerk? Dan is dit de studie waar je naar op zoek bent.

Voor deelname aan de ESLog opleiding bestaan geen toelatingsvoorwaarden. Werkervaring op logistiek terrein is echter zeker bij deze opleiding een pré. Dit wil niet zeggen dat niet- logistici  of zij- instromers geen voordeel zouden kunnen hebben van deze opleiding. M.n. voor controllers, verkopers en kwaliteitsmanagers die meer achtergrond informatie over supply chain management willen krijgen is de ELA ESLog training zeer geschikt.

ESLog is ontwikkeld door de European Logistics Association ELAlog, gevestigd in Brussel, in samenwerking met de Europese industrie. ELAlog is de overkoepelende Europese logistieke organisatie die zich tot doel heeft gesteld, middels het formuleren van Europese eindtermen en het instellen van een internationaal erkend logistiek certificaat, eenheid te brengen in logistieke trainingen. ESLog is gepositioneerd op Bachelor+ niveau.

Aanmelden ESLog

Je kunt ons bellen (073-6218548) of mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of maak gebruik van het bel-me-terug-formulier zodat wij jou kunnen bellen.

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in APICS CPIM | APICS CSCP | APICS CLTD

ProQua voor APICS & ELA Certification

Waarom ProQua

  • Keuze uit diverse studieopties
  • Opstartlocaties  verspreid door heel Nederland
  • Gekwalificeerde en ervaren trainers
  • Eigen APICS Boek- en Examenservice
  • Hoge slagingscijfers
  • APICS maintenance activiteiten
  • APICS Premier Partner in Nederland

 

Brochure

Download de speciale ESLog brochure voor nog meer informatie.