Productielogistiek Opleiding

APICS CPIM en ESLOG voor een gestroomlijnd logistiek proces

People Process Product

Succesvolle, winstgevende ondernemingen leveren producten of diensten die aansluiten bij de behoefte van de markt. Om die producten te kunnen leveren moeten logistiek managers de volle aandacht hebben voor de inrichting, besturing en beheersing van het logistieke proces van hun bedrijf of organisatie.

Managers en medewerkers zijn verantwoordelijk voor zaken als inkoop van grondstoffen, voorraadbeheer, productieplanning, materiaalplanning, capaciteitsplanning, IT, personeel, transport, milieu en omgeving enz.
Daartoe moeten ze in ieder geval goed geschoold zijn en over de juiste kennis beschikken om die processen optimaal uit te voeren, zodat het bedrijf concurrerend en winstgevend kan zijn en blijven.

Uit onderzoek blijkt echter dat er momenteel een groeiend tekort is aan goed geschoolde logistieke managers met (analytisch) denkvermogen, kennis over hedendaagse informatietechnologie, met sterke communicatieve vaardigheden, die minimaal 2 buitenlandse talen spreken ( bij voorkeur Engels en Duits), die openstaan voor andere culturen en oog hebben voor duurzaamheid.

Neem contact met ons op als je nog niet weet welk studieprogramma het meest geschikt voor je is. We geven je altijd graag een goed advies.
Je kunt ons bellen (073-6218548) of mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of maak gebruik van het bel-me-terug-formulier zodat wij jou kunnen bellen voor een persoonlijk gesprek.

ProQua voor APICS & ELA Certification

Waarom ProQua

  • Keuze uit diverse studieopties
  • Opstartlocaties  verspreid door heel Nederland
  • Gekwalificeerde en ervaren trainers
  • Eigen APICS Boek- en Examenservice
  • Hoge slagingscijfers
  • APICS maintenance activiteiten
  • APICS Premier Partner in Nederland