Transport en Logistiek Opleiding

Transport en logistiek opleiding HBO voor een internationaal werkveld

Het grote belang van efficiënt transport en logistiek is al duizenden jaren oud.

In Villa de Onderste Herkenberg in Meerssen ( een van de grootste opgegraven Romeinse residenties in Nederland) zijn schelpenresten van oesters gevonden. Rechtstreeks aangevoerd over de Via Belgica vanuit Boulogne sur Mer in Frankrijk over België naar Meerssen. Dat transport moet toen ook al snel en vooral gekoeld zijn geweest om die oesters nog eetbaar te laten arriveren.
Tussen de Romeinen en nu zitten eeuwen van technologische ontwikkeling, maar in de kern gaat het nog steeds om de juiste en efficiënte organisatie van het logistieke proces het transport en de distributie zodat alles op tijd, in de juiste hoeveelheden en in onbeschadigde en complete toestand aanwezig is, te bestemder plekke.

Meld je direct aan en geef je carrière nieuw elan

Neem contact met ons op als je nog niet weet welke logistiek management opleiding het meest geschikt voor je is. We geven je altijd graag een goed advies.
Je kunt ons bellen (073-6218548) of mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of maak gebruik van het bel-me-terug-formulier zodat wij jou kunnen bellen voor een persoonlijk gesprek.

ProQua voor APICS Certification