Referenties

Na mijn studie Bedrijfskunde liep ik tegen tekortkomingen aan tijdens mijn eerste ervaringen in een productieomgeving. De integratie tussen verschillende disciplines binnen het bedrijfsleven is tijdens de studie prima toegelicht, echter het gebruik van destijds nieuwere technische mogelijkheden (lees: ERP Systemen) brachten een geheel nieuwe terminologie aan het licht t.a.v. productieplanning en -uitvoering. Om dit beter te begrijpen ben ik op zoek gegaan naar een Partner die me in dit kader een post hbo-opleiding kon bieden om sneller in deze materie thuis te raken en mijn toenmalige werkgever een meerwaarde te kunnen bieden.
Hierbij ben ik uitgekomen bij PROQUA b.v. Na een aantal inleidende gesprekken en uitvoerige toelichting op de inhoud van de diverse modules heb ik besloten mij in te schrijven voor de APICS-cursus CPIM. Tot op de dag van vandaag heb ik van die keuze nooit spijt gehad. De manier van lesgeven, kleinschalig en interactief bracht mij zelfs dagelijks direct profijt van hetgeen dat in de diverse cursusdagen werd geboden. Nooit heb ik eerder cursussen waardevoller beschouwd als de combinatie PROQUA en CPIM. De flexibiliteit van cursusaanbod en verschillende mogelijkheden om modules te volgen en betalen biedt aan een grote doelgroep voldoende houvast om individueel of in groepsverband een eigen weg te volgen.
Het feit dat PROQUA nog altijd, na ruim 20 jaar, toonaangevend is in APICS-opleidingen geeft eens te meer de betrouwbaarheid, kennis en kunde aan van deze organisatie. Het is dan ook niet voor niets dat het ook de moeite waard is om via het alumni netwerk van PROQUA, Het Doel, voortdurend kennis te delen en te onderhouden.
Ik durf te stellen dat PROQUA de basis heeft gelegd voor mijn huidige carrière en ben hun dan ook veel dank verschuldigd voor hun positieve bijdrage en betrokkenheid.

Ing. J.M.C.M. Theuns CPIM
COREWM bv. Uden

"Finally after a year of hard work, proudbly can announce that my APICS CPIM certificate is achieved. Special thanks to REEF and Proqua - The Supply Chain Trainer that contributed and organized well prepared classes. During these sessions I experienced a very pleasant atmosphere and gained tons of Logistic knowledge that comes in handy for my daily work. Thanks Thomas Moonen, Gert Vanlier and Sandra Dekkers for your support”

Mike Brekelmans

"Jullie positieve aanpak, energie en deskundigheid heeft mij zeker geholpen tot het behalen van mijn CPIM certificering."

Bob Huberts CPIM, Janssen Supply Chain

ProQua voor APICS Certification

Waarom ProQua

  • Keuze uit diverse studieopties
  • Opstartlocaties  verspreid door heel Nederland
  • Gekwalificeerde en ervaren trainers
  • Eigen APICS Boek- en Examenservice
  • Hoge slagingscijfers
  • APICS maintenance activiteiten
  • APICS Premier Elite Partner